BOOK-KING

BOOK-KING

Contact

Heb je vragen?

Kom maar op en stel je vraag via het contactformulier. Of beter nog: plan een kennismaking! Online of op locatie, je bent van harte welkom op één van onze 100+ bezoekadressen in Nederland. Na afloop weet je precies wat je van ons kan verwachten, hoe onze werkwijze is en wat je investering is. Natuurlijk is het gesprek vrijblijvend en gratis.

Plan een kennismaking

Stel je vraag

Contactformulier

  Veelgestelde vragen

  Geen probleem. Wij werken volledig digitaal, dus het maakt niet uit op welke plek van de wereld jij je bevindt! Komen we er echt niet online uit, dan ben je op één van onze 100+ bezoekadressen in Nederland van harte welkom. En dat geldt natuurlijk ook als je live wilt kennismaken met één van onze bookmasters.

  Welk online pakket je ook hebt, je kunt altijd bij ons terecht. Samen bespreken we of je bij je oude vertrouwde pakket blijft of dat je kiest voor een alternatief.

  Kom maar op en stel hem via het contactformulier. Of beter nog: plan een kennismaking! Online of op locatie, het is ons om het even. Na afloop weet je precies wat je van ons kan verwachten, hoe onze werkwijze is en wat je investering is. Natuurlijk is het gesprek vrijblijvend en gratis.

  Bij een online administratie is dat niet nodig. Zonde van je tijd dus. Die kun je beter besteden. Heb je een enorm goede reden om het wel (eenmalig) langs te brengen, overleg dan even met ons.

  Even goede vrienden, maar dan passen we niet bij elkaar. We verwijzen je graag door naar een administratiekantoor of boekhouder bij wie je terechtkunt met ordners en schoenendozen.

  Adres

  Kampenringweg 45D
  2803 PE Gouda

  Openingstijden

  Ma t/m do: 09:00 – 18:00
  Vr: 09:00 – 12:00
  Zat en zon: gesloten

  Bedrijfsgegevens

  KVK: 65133153
  Btw-id: NL002336764B58

  NL62RABO0345721489

  NL70BUNQ2206604469

  Scroll naar boven