BOOK-KING

BOOK-KING

Onze diensten

Omzet-
belasting

De btw-aangiften is een fiscale dans van aankoop tot afdracht. Lees hier hoe wij deze financiële ‘choreografie’ voor jou verzorgen.

Inkomsten-
belasting

Lees hier hoe onze bookmaster je financiën laten floreren door het voeren van een naadloze aangiften en waardevol advies. 

Vennootschaps
belasting

Voor de vpb is het nog belangrijker de financiele registratie nauwkeurig te voeren. Lees hoe wij zorgen voor belasting optimalisatie.

Salaris-
administratie

Alles wat je nodig hebt voor digitaal verloning van je team lees je hier.

Debiteurenbeheer
/ incasso

Lees hier hoe wij zorgen dat je sneller wordt uitbetaald en de mogelijk stap via de rechter.

Jaarrekening
deponeren

Transformeer jaarcijfers in toekomstvisie en laat het deponeren ervan bij KVK aan ons over.

Optimaliseer je belastingvoordeel

Bij ons gaat het niet alleen om het bijhouden van je boekhouding, maar ook om het maximaliseren van je belastingvoordeel. Door slim met de regels om te gaan, helpen we jou om het uiterste uit je belastingaangifte te halen. Dit bereiken we onder andere door een ‘Bescherm je inkomen’ adviesgesprek met je in te plannen. Na dit gesprek weet je exact hoeveel inkomstenbelasting je moet betalen (of terugkrijgt) en welke stappen je kunt ondernemen om in de toekomst minder belasting te betalen. Op deze manier verdienen onze diensten zichzelf snel terug.

Kies het pakket dat bij je past

Essential

Compleet | €35,00

Standaard

Premium

Geen zorgen | €65,00

Standaard

Ultimate

Onbeperkt | €105,00

NIEUW | Handsfree**

Standaard

** Handsfree: Waarom zelf je administratie bij elkaar verzamelen als wij dat voor je kunnen doen.

Transparante tarieven,
geen verborgen kosten

Wij werken transparant en zo eenvoudig mogelijk. Daarom kun je bij ons kiezen voor pakketten met vaste prijzen. Geen verborgen kosten en geen verrassingen achteraf. Kies het pakket dat bij je past en wij doen de rest.

Handsfree: dé module voor wie geen boekhoudtijger is

Ben je administratief een tikje chaotisch, heb je een bloedhekel aan je boekhouding of gun je jezelf gewoon de luxe van delegeren aan iemand die er beter in is? Kies dan voor de module Handsfree. Wij zorgen ervoor dat alle stukken compleet zijn en dat alles netjes online verwerkt wordt tot een juiste en volledige administratie. Ook als je peuter een factuur heeft opgegeten of als je vergeten bent een factuur of bonnetje te vragen. 

Teruggebeld
worden?

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in, dan bellen we je zo snel mogelijk terug. 

    Scroll naar boven