BOOK-KING

BOOK-KING

Inkomstenbelasting

Online administratie, advies en ondersteuning

Als ondernemer heb je al genoeg aan je hoofd. Jij wilt groeien, succes behalen en verkopen. Laat de rest met een gerust hart aan ons over. Wij nemen je administratieve zaken volledig online en op de achtergrond voor onze rekening en staan klaar om je bij elke volgende stap van je onderneming te ondersteunen.

Wij maken belastingzaken wél makkelijker

Je weet al dat de Belastingdienst er niet om bekend staat dat ze belastingzaken makkelijk maken. Ook niet leuker trouwens. Voor ons is alles wat met die beruchte blauwe enveloppen te maken heeft echter een fluitje van een cent. We sturen je simpelweg een lijst met benodigde documenten, jij dient ze gemakkelijk online in en dan nemen wij het vanaf daar over. Binnen de kortste keren ontvang je je ingevulde aangifte inkomstenbelasting, waarin we natuurlijk elk denkbaar belastingvoordeel hebben verwerkt.

Optimaliseer je belastingvoordeel

Bij ons gaat het niet alleen om het bijhouden van je boekhouding, maar ook om het maximaliseren van je belastingvoordeel. Door slim met de regels om te gaan, helpen we jou om het uiterste uit je belastingaangifte te halen. Dit bereiken we onder andere door een ‘Bescherm je inkomen’ adviesgesprek met je in te plannen. Na dit gesprek weet je exact hoeveel inkomstenbelasting je moet betalen (of terugkrijgt) en welke stappen je kunt ondernemen om in de toekomst minder belasting te betalen. Op deze manier verdienen onze diensten zichzelf snel terug.

Kies het pakket dat bij je past

Essential

Compleet | €35,00

Standaard

Ultimate

Geen zorgen | €65,00

Standaard

Premium

Onbeperkt | €105,00

NIEUW | Handsfree**

Standaard

** Handsfree: Waarom zelf je administratie bij elkaar verzamelen als wij dat voor je kunnen doen.

Transparante tarieven,
geen verborgen kosten

Wij werken transparant en zo eenvoudig mogelijk. Daarom kun je bij ons kiezen voor pakketten met vaste prijzen. Geen verborgen kosten en geen verrassingen achteraf. Kies het pakket dat bij je past en wij doen de rest.

Haal meer uit je bedrijf
met advies van onze experts

Grote kans dat je niet zit te wachten op wéér een dosis ongevraagd advies. Tenzij het natuurlijk van ons komt. Onze topteam van bookmasters heeft antwoorden op vragen die misschien nog niet in je opkwamen. Bijvoorbeeld hoeveel je nu eigenlijk echt overhoudt onderaan de streep. Of het niet eens tijd wordt om je prijzen of tarieven een boost te geven. En belangrijker nog: hoe je slimmer met je bedrijf kunt omgaan en daardoor minder belasting hoeft af te tikken. Want laten we eerlijk zijn, dat soort slimme tricks vertelt de Belastingdienst je niet.

Teruggebeld
worden?

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in, dan bellen we je zo snel mogelijk terug. 

    Scroll naar boven