BOOK-KING

BOOK-KING

Jaarrekening deponeren

Cijfers die spreken over jouw succes

Een krachtige onderneming begint met een solide basis. Een jaarrekening kan worden gebruikt worden het regelen van investeringen, onderbouwen van bedrijfskeuzes en voor het afhandelen van je administratieve verplichtingen. Wat jouw reden ook mag zijn: wij zorgen jouw jaarrekening met samenstelverklaring.

Meer dan getallen op papier

Een jaarrekening vertelt het verhaal van jouw zakelijk succes. Wij helpen je met het opstellen van de rapportages en overzichten, die vervolgens gebruikt komt worden voor het uitstippelen van een roadmap voor verdere groei. Zo kan de jaarrekening worden gebruikt om te ontdekken wat beter kan. En laat het ook zien wat je juist goed hebt gedaan en veel vaker mag doen!

Kies het pakket dat bij je past

Essential

Compleet | €35,00

Standaard

Premium

Geen zorgen | €65,00

Standaard

Ultimate

Onbeperkt | €105,00

NIEUW | Handsfree**

Standaard

** Handsfree: Waarom zelf je administratie bij elkaar verzamelen als wij dat voor je kunnen doen.

Transparante tarieven,
geen verborgen kosten

Wij werken transparant en zo eenvoudig mogelijk. Daarom kun je bij ons kiezen voor pakketten met vaste prijzen. Geen verborgen kosten en geen verrassingen achteraf. Kies het pakket dat bij je past en wij doen de rest.

Handsfree: dé module voor wie geen boekhoudtijger is

Ben je administratief een tikje chaotisch, heb je een bloedhekel aan je boekhouding of gun je jezelf gewoon de luxe van delegeren aan iemand die er beter in is? Kies dan voor de module Handsfree. Wij zorgen ervoor dat alle stukken compleet zijn en dat alles netjes online verwerkt wordt tot een juiste en volledige administratie. Ook als je peuter een factuur heeft opgegeten of als je vergeten bent een factuur of bonnetje te vragen. 

Teruggebeld
worden?

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in, dan bellen we je zo snel mogelijk terug. 

    Scroll naar boven