BOOK-KING

BOOK-KING

Omzetbelasting

Je omzetbelasting digitaal geregeld

De meeste ondernemers krijgen er vroeg of laat mee te maken: de omzetbelasting. En bijna iedereen ziet op tegen de btw-aangifte, ook wel bekend als die gevreesde ‘kwartaal-hoofdbreker’. Zeker als er internationale inkoop en verkoop in het spel is. Laat die omzetbelasting daarom aan ons over. Wij beschikken over de kennis en handige digitale tools om je aangifte in no time te regelen.

Digitaal in control

Regelmatig hebben we ze in paniek aan de lijn: je collega-ondernemers die boetes krijgen omdat ze de btw-aangifte te laat hebben ingediend of betaald. Of die onder een vergrootglas liggen bij de Belastingdienst en beseffen dat er nog wat bonnetjes ontbreken. De stress die hierbij komt kijken is zonde van je tijd en energie. En dat geld kun je ook wel beter gebruiken. Met een digitale administratie bij ons voorkom je dit soort kopzorgen. Wij regelen je btw-aangifte op tijd, deskundig en tegen een scherpe prijs.

Altijd op de hoogte met de app

Je bonnetjes zeven jaar bewaren? Leuk bedacht, maar wij vinden ze vaak terug in de broekzak van een pas gewassen broek of in de mand van de hond. Daarom werken wij volledig digitaal. Onze mobiele app is niet alleen handig, maar heeft ook nog eens een aantal toffe functies:

Kies het pakket dat bij je past

Essential

Compleet | €35,00

Standaard

Premium

Geen zorgen | €65,00

Standaard

Ultimate

Onbeperkt | €105,00

NIEUW | Handsfree**

Standaard

** Handsfree: Waarom zelf je administratie bij elkaar verzamelen als wij dat voor je kunnen doen.

De voordelen van je online administratie

  • Geen gedoe met old school schoenendozen vol bonnen en facturen. Die stuur je heel snel en simpel via de mobiele app en e-mail direct naar ons toe. Zo raak je niks kwijt en je cijfers zijn altijd up tot date.
  • Wij regelen alles. We zorgen voor je btw-aangifte en duiken in de speciale regelingen die op jou van toepassing zijn, zodat je niet onnodig teveel btw betaalt.
  • Via ons systeem heb je 24/7 inzicht in je cijfers: niet alleen in je btw-specificatie, maar ook in je bedrijfsresultaat, offertes en facturen.

Als jij doet waar je goed in bent, dan doen wij dat ook.

Handsfree: dé module voor wie geen boekhoudtijger is

Ben je administratief een tikje chaotisch, heb je een bloedhekel aan je boekhouding of gun je jezelf gewoon de luxe van delegeren aan iemand die er beter in is? Kies dan voor de module Handsfree. Wij zorgen ervoor dat alle stukken compleet zijn en dat alles netjes online verwerkt wordt tot een juiste en volledige administratie. Ook als je peuter een factuur heeft opgegeten of als je vergeten bent een factuur of bonnetje te vragen.

Teruggebeld
worden?

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in, dan bellen we je zo snel mogelijk terug. 

    Scroll naar boven