BOOK-KING

BOOK-KING

Vennootschapsbelasting

Maximaliseren van je belastingvoordeel

Het is essentieel om te begrijpen dat de vennootschapsbelasting een heffing is op de winst van rechtspersonen (bijv. bv’s). Deze heffing wordt geheven op je fiscale winst; dus na aftrek van je kosten en aftrekposten. Maar, door slim te boekhouden zijn er mogelijkheden om minder belasting te betalen. En daaraan willen we je graag mee helpen!

Winstuitkering =
belasting betalen

Goed bezig! Het bedrijf loopt lekker. Mooie winsten behaald. Naast je dga-salaris wil je nog wat extra’s opnemen. Pas hiermee op! Deze winstuitkeringen hebben gevolgen. En als je daar onvoldoende rekening mee houdt, kan het soms fiscaal aantrekkelijker zijn te ondernemen als eenmanszaak/vof. Het kan ontzettend nuttig zijn om uit te zoeken hoe je zoveel mogelijk geld kan opnemen uit je onderneming, zonder teveel belasting te betalen. En we helpen je graag in het vinden van jouw ‘sweetspot’.

Kies het pakket dat bij je past

Essential

Compleet | €35,00

Standaard

Premium

Geen zorgen | €65,00

Standaard

Ultimate

Onbeperkt | €105,00

NIEUW | Handsfree**

Standaard

** Handsfree: Waarom zelf je administratie bij elkaar verzamelen als wij dat voor je kunnen doen.

Transparante tarieven,
geen verborgen kosten

Wij werken transparant en zo eenvoudig mogelijk. Daarom kun je bij ons kiezen voor pakketten met vaste prijzen. Geen verborgen kosten en geen verrassingen achteraf. Kies het pakket dat bij je past en wij doen de rest.

Haal meer uit je bedrijf met advies van onze experts

Grote kans dat je niet zit te wachten op wéér een dosis ongevraagd advies. Tenzij het natuurlijk van ons komt. Onze topteam van bookmasters heeft antwoorden op vragen die misschien nog niet in je opkwamen. Bijvoorbeeld hoeveel je nu eigenlijk echt overhoudt onderaan de streep. Of het niet eens tijd wordt om je prijzen of tarieven een boost te geven. En belangrijker nog: hoe je slimmer met je bedrijf kunt omgaan en daardoor minder belasting hoeft af te tikken. Want laten we eerlijk zijn, dat soort slimme tricks vertelt de Belastingdienst je niet.

Teruggebeld
worden?

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in, dan bellen we je zo snel mogelijk terug. 

    Scroll naar boven