Jaarrekening & KvK cijfers

Ondernemen is leuk als je weet hoe je onderneming ervoor staat. Deze inzichten vind je terug in de jaarrekening. In dit financieel verslag staan je resultaten; bij een goed jaar met winst en bij een minder goed jaar je verlies. Zo moet je mogelijk aan het einde van elk boekjaar, afhankelijk van je rechtsvorm, je jaarrekening deponeren bij de Kamer van Koophandel (KvK).

Bel 085-1302729

Online rapportages uitdraaien

Jouw jaarrekening is het financieel verslag van je bedrijf. Het geeft inzicht in het afgelopen boekjaar. Wij verwerken periodiek jouw administratie en bieden je de mogelijkheid om online rapportages uit te draaien. Het deponeren van de jaarcijfers bij KvK moet correct en compleet gebeuren. Ook heeft het gevolgen, als je te laat bent met indienen. Het opstellen en indienen van de jaarrekening bij de KvK kost nu eenmaal heel veel tijd. Dat nemen wij graag voor je uit handen.

Jaarrekening & KvK cijfers

Toegevoegde waarde

BOOK-KING is voor jou van toegevoegde waarde als sparringpartner. Ook zorgen wij voor een digitale koppeling met de KvK en deponeren wij ruim op tijd je jaarcijfers. Daarnaast geven wij advies op maat. Wij denken mee en houden altijd rekening met jouw specifieke onderneming, wensen en doelstellingen.

Liever direct contact?

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BOOK-KING