Mijn Incasso

BOOK-KING regelt digitaal het incassotraject voor verschillende opdrachtgevers. U kunt online uw dossier inzien. Hiervoor heeft u een toegangscode en een pincode nodig. Rechtsonder in de brief vindt u uw inloggegevens. Ook via sms-herinneringen heeft u deze toegangscode ontvangen. Heeft u de correspondentie niet bij de hand? Neem dan even contact met ons op.
Mijn incasso

Online dossier inzien

Hier kunt u heel gemakkelijk digitaal uw dossier inzien en bekijken welke termijnen u betaald hebt en wat er nog open staat. Ook ziet u online in één oogopslag aan wie u nog betalingen verschuldigd bent én in welke fase van het incassotraject u zich bevindt. In zowel de 1e als de 2e brief die u van BOOK-KING ontvangt, vindt u een toegangscode. Hiermee krijgt u toegang tot het digitale dossier. In uw dossier kunt u betalingsregeling treffen en uw betalingen op verschillende manieren voldoen. Komt u er even niet uit? Laat ons u terugbellen.

Wat nu verder

Wij staan voor transparantie en duidelijkheid. Wanneer blijkt dat u een openstaande factuur nog niet hebt betaald, dan start het incassotraject volgens onderstaand stappenplan:

1. Herinneringsfase – u hebt een incassobrief van BOOK-KING ontvangen, omdat u in gebreke bent gebleven van het betalen van een factuur. In deze brief ziet u om welk bedrag het gaat, wat de betalingstermijn is en aan welke organisatie u dit bedrag verschuldigd bent. Ook ontvangt u een toegangscode, waarmee u gemakkelijk online toegang krijgt tot uw dossier. Daarnaast sturen wij u een e-mail en sms-bericht om te herinneren aan het openstaande bedrag.
2. Aanmaningsfase – u bent niet ingegaan op de herinnering en ontvangt daarom een tweede brief, e-mail en sms-bericht. Dit is een laatste waarschuwing. Als u niet tot betaling overgaat, start de 3e fase.
3. Incassofase – u hebt niet gereageerd op de brieven, e-mails en sms-berichten van en het openstaande bedrag niet betaald. In deze fase worden incassokosten in rekening gebracht. Mocht u nog steeds niet reageren, dan gaan we mogelijk over naar het gerechtelijk traject.

Gerechtelijk traject
Omdat het minnelijk traject niets heeft opgeleverd, hevelt BOOK-KING uw dossier over naar de rechter. De rechter gaat onderzoek doen naar de omstandigheden. Dit kan resulteren in het opleggen van een boete of straf, die gerelateerd is aan de grootte van het openstaande bedrag.

Liever direct contact?

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Waarom BOOK-KING
Wij zijn een incassobureau die namens uw leverancier alle openstaande saldo incasseren. In uw online dossier ziet u om welke leverancier het gaat en vindt u ook de originele factuur.
Aan wie moet ik de betaling richten.
U betaald alle bedragen bij BOOK-KING op rekeningnummer NL42BUNQ2206604779 met vermelding van uw zaaknummer. Uw leverancier heeft na meerdere pogingen de zaak aan ons uitbesteed. Ook voor inhoudelijk vragen kunt u bij ons terecht.
Ik ben het niet eens de factuur/sommatie/incassokosten.

Als u het niet eens bent met de incasso, kunt u uw bezwaar aan ons richten. In uw online dossier kunt u direct uw bezwaren kenbaar maken door een bericht te versturen. Ook kunt u mailen naar debiteuren@book-king.nl.

Ik wil betalen/inloggen, maar ben alle gegevens kwijt.
Neem even telefonisch contact met ons op.
Ik heb nog andere vragen…
Mocht u nog andere vragen hebben kunt u deze stellen via uw online dossier of laat ons u even terugbellen.
BOOK-KING