BOOK-KING

BOOK-KING

Over ons

"Rare jongens, die romeinen."

Bij Jonah ‘Yunus’ Kacou, de eigenaar van BOOK-KING, zat het er al jong in:

Als kind las ik graag stripboeken. Mijn favoriete helden waren Asterix en Obelix, die vaak in strijd waren met de Romeinen. De keizer eiste een deel van hun goud op, omdat dat nu eenmaal zo in de wet stond. En dat terwijl zij er zelf zo hard voor hadden gewerkt. Dat lieten ze natuurlijk niet op zich zitten. Wat vind jij? Waren Asterix en Obelix helden óf criminelen die weigerden belasting te betalen?

Wat wij van belasting betalen vinden?

Van de belasting die we gezamenlijk afdragen, betalen we onze nationale uitgaven, zoals wegen, scholen en de zorg. En natuurlijk dragen we daaraan bij. Maar we zijn ook van mening dat je niet méér belasting hoeft te betalen dan je verplicht bent. Daarom krijg je van ons altijd advies over aftrekposten, vrijstellingen en regelingen waarmee je belasting bespaart.

Onze visie is: op gebied van belasting heb je rechten en plichten. Wij kennen je rechten. Met die kennis adviseren we je, we kijken kritisch of de aanslagen kloppen en als het nodig is maken we bezwaar. 

BOOK-KING is jouw online Asterix en Obelix

Je zult inmiddels wel snappen dat wij Asterix en Obelix helden vinden. Wij willen graag jouw held zijn. Zonder de toverdrank die Asterix en Obelix hadden, maar mét een hoop kennis en ervaring op gebied van belastingzaken. En die delen we met jou. Wij zorgen ervoor dat je maximaal bespaart. Hierdoor hou je meer geld over om te investeren in de groei van je bedrijf. En daar doen we het voor.

Scroll naar boven