Inkomstenbelasting

Heb je het afgelopen jaar goed gedraaid? Kon jij jezelf als ondernemer een prettig inkomen geven? Dan vind je het vast dat het een grote domper als je inkomstenbelasting (IB) moet betalen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om deze IB zo laag mogelijk te houden.

Bel 085-1302729

Belastingregels

Bij het online indienen van je inkomstenbelasting heb je als ondernemer met heel veel zaken te maken. BOOK-KING weet deze onderwerpen feilloos mee te nemen in de inkomstenaangifte. Denk bijvoorbeeld aan winst uit onderneming, privégebruik van je woning en/of auto, werkruimte, investering in bedrijfsmiddelen, je urencriterium en afschrijvingen. Zelfs verlies uit onderneming, je arbeidsongeschiktheids- en ziektekostenverzekering tellen mee. Dit is maar een greep uit de waslijst die invloed heeft op jouw inkomstenbelasting. Wij zorgen ervoor dat de aangiften volledig en correct is ingediend.

Inkomstenbelasting

Ondernemersvoordelen

Nederland is een belastingparadijs? Misschien, maar helaas zijn er slechts weinig die weten hoe ze hiervan kunnen profiteren. Meeste ondernemers zijn bewust van hun plichten; belasting betalen. Maar je hebt ook rechten. Ja, je leest het goed: je hebt rechten! Je hebt recht op bezwaar, recht op gehoor, recht op proportie en al helemaal recht op uitstel! Uitstel van executie is soms meer dan genoeg om alles even goed te analyseren brengen. Ons doel is jou adviseren hoe je optimaal gebruik kan maken van al je rechten. Wij zien het als onze morele plicht om samen je belastingaanslag te verlagen.

Bel 085-1302729

Liever direct contact?

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BOOK-KING