Je vennootschapsbelasting uitbesteden

Exacte vaststelling van je winst start bij een goede en overzichtelijke boekhouding. Daarvoor moet je zorgvuldig alle inkomsten en uitgaven bijhouden. Vind je deze verplichte regels ingewikkeld? Wij snappen dat en daarom neemt BOOK-KING dit graag voor jou uit handen. Wij leveren full-service voor jouw bedrijf. Heel gemakkelijk verwerken wij digitaal jouw jaarcijfers en hebben een online koppeling met de Belastingdienst.

Bel 085-1302729

Advies over dividend en DGA

Ondernemen vanuit een besloten vennootschap is een vak apart. BOOK-KING geeft je hier de juiste informatie over. Uiteraard ondersteunen wij jou ook in het maken van de beste keuzes. Er zijn altijd verschillende mogelijkheden om slim om te gaan met je winst. Elk met een eigen consequentie en invloed op jouw belastingplicht. Wil je bijvoorbeeld weten hoeveel jij aan jezelf als Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) mag uitkeren? Ben je benieuwd hoeveel winstuitkering (dividend) verstandig is en hoeveel belasting je hierover moet betalen? Laat dat maar aan ons over. Wij zorgen voor een online complete, correcte én tijdige vennootschap-, inkomsten en dividendaangifte bij de Belastingdienst.

Vennootschapsbelasting

Zo werkt het

1. Je meldt je aan voor een kennismakinggesprek, waarin we je alles vertellen over onze online werkwijze en de verschillende pakketvormen (abonnementen).
2. Na akkoord ga je met ons een samenwerking op basis van een samengesteld pakket
3. Wij houden jouw administratie online periodiek bij en daar waar nodig passen we dat regelmatig aan en verwerken we nieuwe gegevens
4. Vervolgens stellen we zorgvuldig de aangiften op en na jouw akkoord dienen wij die in bij de Belastingdienst
5. Wij denken voortdurend met je mee en geven tussendoor advies op maat

Bel 085-1302729

Liever direct contact?

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BOOK-KING