Debiteuren- en incassobeheer

Voor elke ondernemer is het prettig om veel klanten en opdrachtgevers te hebben. Als zij op tijd de factuur betalen, levert dat voor jou continuïteit op. Maar herken je ook het volgende? Na intensief contact, stuur je een factuur met een betaaltermijn van 14 dagen. Na 3 weken is er nog niet betaald. Je besluit ‘ns te bellen, maar krijgt geen gehoor. Het zou zomaar kunnen dat je hier met een wanbetaler hebt te maken en daar heeft BOOK-KING de oplossing voor!

Bel 085-1302729

Minnelijke incasso

Jij hebt recht op je geld, want je hebt er keihard voor gewerkt. Tegelijkertijd willen wij niet dat jouw zakenrelatie onnodig onder druk komt te staan. Wij schrijven debiteuren alleen aan voor de hoofdsom en berekenen geen rente of overige kosten. In eerste instantie hebben wij een kopie van de factuur nodig. Ook de naam, het telefoonnummer en e-mailadres van de debiteur moeten bij ons bekend zijn, voordat wij tot minnelijke incasso overgaan.

Debiteurenbeheer en incasso

No-cure No-pay

Wij werken volgens het no-cure, no-pay principe. Je betaalt pas als de debiteur heeft betaald. Bij een gerechtelijk traject verhalen wij zoveel mogelijk van de kosten op de debiteur. Dat is nog ‘ns goed geregeld! Over het algemeen betalen wanbetalers binnen 10 dagen na contact met ons. Ze nemen direct contact met ons op en kort daarna betalen zij het openstaande bedrag.

Belrobots

Wist je dat we bij lastige dossiers belrobots inzetten? Die bellen, mailen en sms-en automatisch jouw debiteur om hem aan de openstaande factuur te herinneren. In praktijk werkt dit zeer efficiënt en zul je merken dat je jouw geld snel ontvangt. Door onze hands-on methode behalen wij optimaal resultaat.

We zorgen dat je sneller uitbetaald wordt.

Dossier direct overdragen aan BOOK-KING

1Uw gegevens
2Gegevens debiteur
3Gegevens vordering
  • Met uw gegevens maken wij u aan als nieuwe klant. Op de volgende pagina kunt u de gegevens invoeren van de debiteur (wanbetaler).

    Het 3 stappenplan van BOOK-KING:

    1. Bij geen betaling: no cure, no pay/geen succes, geen kosten!
    2. Minnelijke incasso: debiteur krijgt brieven, E-mails, smsjes en vele telefoontjes (85% succes!)
    3. Gerechtelijke incasso, wij bellen u na 10 dagen voor overleg: gerechtelijke incasso of sluiten

Gerechtelijke incasso

Als je kiest voor digitaal debiteurenbeheer via BOOK-KING, dan geldt een laag opstarttarief. Alle overige kosten verhalen wij op de schuldenaar. Door de factuur aan ons over te dragen, geef je ons toestemming voor jou te incasseren. Wij werken op no cure, no pay basis. Mochten er na het minnelijk traject verder stappen nodig zijn, dan gaan wij in overleg met jou over tot gerechtelijke incasso.

We contacteren de debiteur en houden jou goed op de hoogte.

Liever direct contact?

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BOOK-KING